Beko Europe

Beko Europe are misiunea de a aduce un stil de viata sustenabil in fiecare casa din Europa, fiind un partener responsabil pentru industrie si consumatori, folosindu-se in mod activ de pozitia sa de lider de piata pentru a ridica standardele, a urmari eficienta si a impulsiona inovatia, in cautarea unui viitor mai bun pentru oameni si planeta.

Beko Europe

Beko Europe este o companie lider in domeniul electrocasnicelor sustenabile, dedicata schimbarii vietii clientilor printr-o gama larga de produse si solutii inovatoare si sustenabile pentru uz casnic. Actiunile Beko Europe sunt detinute in proportie de 75% de Beko B.V. si 25% de Whirlpool Corporation. Cu peste 20.000 de angajati, Beko Europe are 11 unitati de productie in Europa, in Cassinetta, Melano, Comunanza si Siena in Italia, Wroclaw, Radomsko si Lodz in Polonia, Poprad in Slovacia, Yate in Marea Britanie si Ulmi si Gaesti in Romania, cu o capacitate de productie de aproximativ 24 de milioane de produse electrocasnice pe an.

Cele 31 de centre de cercetare-dezvoltare si design Beko din intreaga lume gazduiesc peste 2.300 de cercetatori, detinand peste 3.500 de cereri de brevete internationale inregistrate pana in prezent. In 2023 compania a obtinut, pentru al cincilea an consecutiv, cel mai ridicat scor dintre companiile din domeniu in Indexul de Sustenabilitate Dow Jones S&P Global Corporate Sustainability Assessment (pe baza rezultatelor din data de 27 octombrie 2023)*. Viziunea companiei Beko este „Respecting the World, Respected Worldwide”. 

*Datele prezentate apartin companiei Arçelik A.S., companie mama a Beko.

16 Branduri

20000+ Angajati

11 Centre de productie

69 Birouri de Marketing & Sales

6 Centre de Research & Dezvoltare

2 Fabrici in Romania