Despre Beko Romania

Compania Beko Romania este cel mai mare producator de electrocasnice din Romania si din Europa Continentala, fabrica de la Gaesti care are o istorie de peste jumatate de secol, producand pana in acest moment peste 44 mde milioane de aparate frigorifice. 

Despre Beko Romania

Beko Romania astazi

Beko Romania este una dintre cele mai importante companii din Romania, cu peste 4500 de angajati, inclusiv subcontractori. In prezent, 84% din productia totala Beko Romania este exportata in peste 80 de tari.

Compania Beko Romania detine in Romania trei branduri puternice – Arctic, Beko si Grundig, care ofera consumatorilor produse de inalta calitate, la standard international. In 2019, Arctic a fost certificat drept brandul de electrocasnice ce ofera cel mai bun raport calitate – pret de catre International Certification Association (ICERTIAS) demonstrand ca este unul dintre cele mai cunoscute si appreciate branduri romanesti.

In 2020, in cadrul Galei Business Review Awards 2020, fabrica de masini de spalat de la Ulmi a castigat premiul pentru “Innovator of the year”.

Anul 2020 a venit si cu o premiera pentru brandul Arctic: clasarea pe locul 1 in Topul 50 “Cele mai puternice branduri romanesti”, clasament anual realizat de catre revista BIZ in colaborare cu Unlock Research.

In anul 2021, Arctic a fost desemnat “Cel mai puternic brand romanesc” pentru al doilea an consecutiv, in cadrul clasamentului anual realizat de revista BIZ.

3 Branduri

4500+ Angajati

84% din productie se exporta in 68 de tari

2 Fabrici

4 Depozite

686 mil € Cifra de afaceri in 2023