Viziune, misiuni si valori

Renumele Beko Romania este o panoplie care infatiseaza triumful misiunii, viziunii si valorilor dupa care ne-am dirijat si care ne-au permis sa ajungem unde suntem astazi. Ne mandrim cu un loc aparte in peisajul de business autohton. Beko Romania se numara astazi printre cele mai puternice si performante companiii din Romania, fiind totodata una dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri romanesti.

Viziune, misiuni si valori

Respectam la nivel global

Pentru ca suntem o companie ce sustine dezvoltarea durabila. Credem ca dezvoltarea economica sustenabila este posibila numai prin respectarea resurselor naturale si a mediului inconjurator. Pentru noi, confortul nu se rezuma doar la ambientul placut pe care il cream in casa fiecarui client, ci si la calitatea mediului exterior pe care ne straduim sa o pastram intacta.

Apreciem oamenii

Suntem constienti de responsabilitate pe care o avem in calitate de jucator major al pietei de electrocasnice si de aceea respectul pentru angajati, pentru clienti si pentru actionari este si va fi intotdeauna prioritar. Intelegem nevoile de zi cu zi ale oamenilor si dezvoltam fiecare produs motivati de gandul ca putem schimba in bine viata a milioane de clienti.

Suntem respectati la nivel global

Pentru ca intotdeauna ne stabilim obiective inalte cu scopul de a ne depasi continuu. Credem ca cea mai buna cale de a creste este aceea de a ne considera pe noi insine cel mai important competitor.