Fabrica de aparate frigorifice de la Gaesti

Beko Romania este cel mai mare producator de electrocasnice din Romania si din Europa Continentala, fabrica de aparate frigorifice de la Gaesti producand pana in acest moment peste 40 de milioane de aparate frigorifice.

Fabrica de aparate frigorifice de la Gaesti

In 1970 se realizeaza prima productie de frigidere, iar astazi Beko Romania realizeaza produse de calitate, cu un design modern, care inglobeaza tehnologii noi, eco-friendly.

Fabrica de aparate frigorifice de la Gaesti, cel mai mare producator de electrocasnice din Romania si din Europa Continentala, a produs pana in acest moment peste 40 de milioane de frigidere. Aceasta are capacitatea de a acoperi nevoi de productie diverse, producand in prezent 74 de produse principale si 708 de produse derivate. In plus, unitatea de productie din Gaesti se remarca printr-un grad inalt de tehnologizare, fapt ce ne-a permis sa livram produse de o calitate superioara, complexitate si siguranta, in conformitate cu standardele companiei.

Imbunatatirea performantelor de productie din punct de vedere calitativ este una dintre preocuparile permanente ale Beko Romania, generandu-se astfel procese de control extrem de riguroase.

Beko Romania este primul producator din Romania care a primit distinctia Siemens Platinum Certificate pentru Eficienta Energetica in Productie.

How it’s made – Fabrica de aparate frigorifice de la Gaesti

Beko Romania beneficiaza de sisteme de management de productie Total Productive Maintenance si Six Sigma. Suntem singura fabrica din Romania care detine 4 premii TPM, respectiv Advanced Special Award for TPM Achievement (2017), Award For Excellence – First Category (2006), Award For Excellence In Consistent TPM Commitment (2010), Special Award For TPM Achievement (2013). Vom continua programul TPM pentru obtinerea premiului “World Class for TPM Achievement”.

Beko Romania a devenit a doua fabrica din cadrul Arçelik A.Ș., din afara Turciei, care s-a calificat pentru certificatul ISO 50001, ca urmare a realizările din domeniul eficienței energetice și al managementului. Performanța unitatii de productie de la Gaesti – atent monitorizată, avand la baza compararea zilnică intre consumului teoretic și cel real de resurse natural (electricitate, apa, gaze naturale și GPL), este, de asemenea, imbunatatita in mod constant prin proiectele de eficienta energetica realizate in fiecare an.

Ca urmare a investitiilor constante realizate incepand cu anul 2002, cand a fost preluata de Grupul Arçeliki, fabrica Beko Romania a devenit cea mai mare unitate de producție din Europa continentala. In plus, unitatea de productie din Gaesti se remarca printr-un grad inalt de tehnologizare, fapt ce a permis livrarea de produse de o calitate superioara, complexitate si siguranta, in conformitate cu standardele companiei.