Tehnologii

In fabricile Beko Romania sunt produse tehnologii care doteaza electrocasnice din categorii diferite de produs, pentru branduri de circulatie internationala, atat din portofoliul propriu cat si prin colaborari cu alti producatori.

Tehnologii

Homewhiz

HomeWhiz este o aplicatie care ofera acces de la distanta la electrocasnicele din casa. Conectivitatea smart, prin Bluetooth, o face accesibila de pe computer, tableta sau telefon, permitandu-i utilizatorului flexibilitatea totala. Produse din categorii foarte variate pot fi monitorizate si controlate din aplicatie, de la masinile de spalat vase si cuptoare sau frigidere si pana la masinile de spalat rufe si uscatoare.

Cum sa iti conectezi masina de spalat rufe la aplicatia HomeWhiz

Mai mult, acest software integrator ofera posibilitatea de a personaliza si automatiza intreaga casa, pentru confortul locatarilor. O baza de date populata cu programe aditionale asigura posibilitatea de a adauga setari custom in memoria aparatelor, pentru a le adapta complet la stilul si modul de viata al fiecarui consumator.

ExtraSteam

Tehnologia ExtraSteam canalizeaza puterea aburului pentru a inmuia mai intai rufele murdare, la temperaturi inalte, asa incat sa indeparteze microbii si bacteriile. Suplimentar, pe langa rolul de a igieniza profund, aburul foloseste la dizolvarea facila a mizeriei impregnata pe tesaturi.

Motor Silent Inverter

Motorul Silent Inverter iti confera linistea de care ai nevoie pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. Printre avantajele lui se numara eficienta energetica si nivelul de zgomot redus, gratie controlului imbunatatit al turatiei.

Blue Tech

Funcţia inovatoare Blue Tech continua procesul de fotosinteza prin intermediul luminii albastre care sta aprinsă permanent in interiorul frigiderului. Astfel, legumele si fructele se pastrează proaspete cu pana la 30% mai mult in comparaţie cu cele depozitate intr-un compartiment standard.

Full No Frost

Tehnologia No Frost aduce numeroase avantaje, atat economice cat si calitative. In termeni de timp si energie, reuseste sa reduca timpul folosit pentru dezghetarea unui frigider conventional la un minimum. De asemenea, costurile energetice sunt cu mult reduse.

Steam Assisted Cooking

Te poti bucura de preparate savuroase datorita functiei de gatire asistata cu abur. Poti pregati pentru tine si cei dragi fripturi si mancaruri delicioase, fara a fi fade sau uscate. Adauga apa in rezervorul special din panoul de control al cuptorului, astfel se va forma abur in timpul procesului de gatire, iar mancarea ta va fi rumenita la exterior si suculenta la interior.

Aqua Drop Clean

Acum este mai usor sa intretii cuptorul curat cu ajutorul functiei Aqua Drop Clean. Aceasta permite curatarea cuptorului in cel mai scurt timp. Adaugi apa in interior, iar pe masura ce apa se evapora, cuptorul se curata, simplu, rapid si cu minim de efort!