Cariere

Beko Romania este o companie complexa si rotunda. Asta inseamna ca prin structura si procesele sale, Beko Romania asigura intreg procesul de fabricatie, vanzare si garantie a electrocasnicelor produse la Gaesti si Ulmi.

Cariere

Beko Romania este o companie complexa si rotunda. Asta inseamna ca prin structura si procesele sale, Beko Romania asigura intreg procesul de fabricatie, vanzare si garantie a electrocasnicelor produse la Gaesti si Ulmi.

Pe langa departamentele tehnice asociate productiei, complexitatea vine din faptul ca Beko Romania poate acomoda o varietate mare de talente, in domenii diverse: IT (Hard & Soft), Financiar, Contabilitate, Juridic, HR, Marketing (Brand, PR, Digital), Vanzari & Trade Marketing, Supply Chain (Purchasing, Depozite, Import/Export, Domestic Market, Transporturi, Business Development, System Development), Customer Care (Service, Call Center), Audit.

Care sunt locatiile Beko Romania? 

Pe langa cele 2 fabrici din Gaesti si Ulmi, ambele in judetul Dambovita, unde sunt concentrati marea majoritate a colegilor, exista si urmatoarele locatii:

  • Bucuresti – Marketing, Vanzari, Financiar, HR
  • Buftea – National Distribution Center (NDC)
  • Cateasca – Depozit Electrocasnice
  • Moreni – Depozit Materiale
  • 39 Reprezentante Service – in toata tara

Beko Romania – inovatie & tehnologie

In prezent Beko Romania sustine 156 de elevi din 6 clase de invatamant dual cu urmatoarele calificari:

  • Operator CNC
  • Electronist
  • Frigotehnist

Fresh Start Internship

Incepand din anul 2020, stagiul traditional de practica pentru studenti a fost adaptat programului global Beko si redenumit Fresh Start Internship. Prin acest program, ne propunem sa investim in tinerele talente, sa ii pregatim pentru viitor si sa le oferim experiente care sa ii ajute in carierele lor. 

Programul Fresh Start – prezentare

Ce este Fresh Start?

Este un nou inceput pentru studenti.  De obicei, in timpul universitatii, acestia obtin cunostinte teoretice, insa programul Fresh Start internship isi propune sa le ofere experiente practice in cadrul companiei.

Programul are un numar limitat de locuri iar procesul de selectie se desfasoara exclusiv online si include mai multe etape. Timp de 2 luni in vacanta de vara, studentii vor avea statut de angajat cu drepturi si beneficii depline.

Programul Fresh Start – testimoniale

Future in Talent (FIT) Program

FIT este un program de 3 ani dedicat absolventilor de master – studii tehnice atat din Romania cat si din Turcia. In aceasta perioada, compania va investi in dezvoltatea abilitatilor tehnice precum si in cele de leadership ale participantilor. 

FIT Graduate Program

Program este structurat in 4 module:

Primul modul va avea o durata de 15 luni si va fi definit ca o perioada de rotatie intre 5 departamente tehnice din cele doua fabrici: Gaesti sau Ulmi;

Al doilea modul va dura 8 luni și se va concentra pe dezvoltarea practica a abilitatilor de management de proiect. Vei avea responsabilitatea unui proiect specific si a echipei alocate. 

Al treilea modul este un assignment de 6 luni in cadrul grupului, de 6 luni in cadrul unui departament selectat. Vei avea, de asemenea, sansa de a avea o experienta culturala in tara de destinatie.

Al patrulea modul, cel final, presupune elaborarea si implementarea unui proiect.

Programul ofera un plan de dezvoltare si formare personalizat si un mentor dedicat. Pe parcursul acestuia vor exista 3 centre de evaluare / dezvoltare, atat pentru abilitatile soft, cat și pentru cele tehnice, cu accent diferit pentru fiecare domeniu de imbunatatit.

Povestea de succes a unei companii puternice precum este Arctic nu poate trece testul timpului daca nu este sustinuta de o echipa matura si unita. In cadrul companiei Arctic lucreaza aproximativ 5000 de angajati consolidati intr-o echipa puternica, dedicata si experimentata.  Misiunea Arctic este de a continua sa dezvolte si sa consolideze echipa pentru a mentine pozitia de lider pe piata si a pastra standardele ridicate impuse in ultima jumatate de secol.

Ne poti trimite CV-ul si poti urmari posturile disponibile aici.