Dezvoltare

Compania Beko Romania este cel mai mare producator de electrocasnice din Romania si din Europa Continentala, fabrica de la Gaesti care are o istorie de peste jumatate de secol, producand pana in acest moment peste 44 de milioane de aparate frigorifice.

Dezvoltare

Beko Romania investeste constant in dezvoltarea echipei si in imbunatatirea conditiilor de munca, dar si in programe de dezvoltare profesionala pentru angajati. 

Strategia de resurse umane a companiei include: instruirea si dezvoltarea profesionala, comunicarea interna, managementul performantei, planurile de succesiune, mobilitatea interna si internationala, sanatatea angajatilor si securitatea muncii. 

De altfel, sistemele si practicile de resurse umane Beko Romania sunt integrate si in conformitate cu politicile si aplicatiile de resurse umane ale Grupului Beko si Koç.

Scopul programelor de training este de a sustine talentele din organizatie sa se dezvolte dar si sa inspire colegii sa isi gasesca un model sau exemplu de urmat din interiorul companiei.


Incurajam colegii sa profite de oportunitatea de a fi facilitator intern, de a impartasi cu colegii know-kow-ul individual. Experienta sustine imbunatatirea abilitatilor de leadership prin contributia directa la dezvoltarea oamenilor si a organizatiei. In 2020, 14 dintre angajati au aceptat provocarea de a fi traineri pentru colegii lor. Au fost implementate 10 sesiuni la care au participat aprox 400 colegi.

Programe de training

TechPro este o academie de training dedicata talentelor tehnice din organizatie dezvoltat in colaborare cu Universitatile Koc si Valahia ce adreseaza nevoilor de dezvoltare a 2 grupuri: management si specialisti / experti.

In 2020, 160 de colegi din departamentele tehnice si supply chain au beneficiat de cursurile TechPro Academy.